Zoekt u een leuke en leerzame uitstap voor uw bedrijf, vereniging of familie? Wilt u graag meer te weten komen over inheemse natuur? Dan is een rondleiding bij De Heemtuin een goed idee!

Tijdens de rondleiding vertelt onze enthousiaste vrijwilliger u over de flora en fauna in De Heemtuin, het belang van inheemse planten en de geschiedenis van De Heemtuin. Afsluitend kunt u buiten op het terras nog een drankje nuttigen. Valt de rondleiding rond lunchtijd? Dan mag u uw meegebrachte boterhammen bij ons opeten.

Praktisch

Een rondleiding is al mogelijk vanaf 8 personen en duurt 60 á 90 minuten. U betaalt per persoon €6,- met een minimum van €40,- voor de hele groep. Wanneer de rondleiding is afgesproken, zult u van ons bericht krijgen met het verzoek om het verschuldigde bedrag aan ons over te maken. De opbrengst wordt geheel gebruikt voor de instandhouding van De Heemtuin en ons scholenproject.

Neem contact met ons op via heemtuin@heemtuinrucphen.nl of bel tijdens openingstijden om te vragen naar de mogelijkheden.